Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Forut

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

 

Gjennom solidaritetsprosjektet til FORUT får vi kunnskap om globale forskjeller, ulikheter og sammenhenger på et nivå som barn i Norge forstår, og synes er spennende. Barneaksjonen sprer tanker om medmenneskelighet og solidaritet, og vekker nysgjerrighet i forhold til andre kulturer og væremåter.

 

I år blir vi kjent med fire år gamle Nanah fra landsbyen Kareneh i Sierra Leone. Vi blir med på alt hverdagen byr på av rutiner, skoledag, måltider, latter og lek med venner. Vi får også et spennende innblikk i hvordan Sierra Leones nasjonaldag feires i landsbyen.

 

I oktober vil vi ha en foreldrekafe i barnehagen der foreldre og søsken inviteres. Vi selger ting barna har laget, kaffe, kaker og artikler fra Forut. Alt til inntekt til barneaksjonen.

 

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern